dilluns, 5 de novembre del 2012

Ciutadella de Menorca. Una gran festa.

Una festa entranyable per a tots els amics de Don Bosco

El dia 4 de novembre de 2012 restarà marcat en la història de Ciutadella de Menorca com un dia de gran festa, una festa entranyable per a tots els amics de Don Bosco. Una solemne celebració Eucarística a la Catedral, presidida per Mons. Salvador Jiménez, bisbe de Menorca, ha esta l’acte central de la jornada.
El moment de l’ofertori i el començament de la processó pels carrers de la ciutat s’han caracteritzat per l’alegria de les danses i els cants del adolescents i joves del centre juvenil salesià. En l’homilia, el senyor bisbe, ha fet un elogi de Don Bosco com a sant extraordinari de l’Església universal, agraint al Senyor el regal del seu carisma i la seva dedicació plena a la joventut.

Una llarga processó, amb la banda municipal i una gran afluència d’amics de l’obra salesiana, ha recorregut els carrers de la ciutat acompanyant la relíquia de Don Bosco al santuari de Maria Auxiliadora. Allà, el P. Àngel Asurmendi ha adreçat unes paraules d’agraïment a tota la ciutat, representada pel senyor alcalde, i a l’Església diocesana de Menorca, representada pel seu Bisbe, per la càlida acollida de la relíquia de Don Bosco.

Un àpat de germanor, presidit pel senyor bisbe i el pare provincial dels salesians, ha aplegat una àmplia representació del clergat diocesà i de les comunitats religioses presents a l’illa de Menorca.

A la tarda, els membres de l’Adoració Nocturna han dirigit una llarga estona de pregària davant la relíquia de Don Bosco. Centenars d’amics del Fundador de la Família Salesiana s’han unit en una pregària d’acció de gràcies. Certament, avui ha estat un dia gran per a l’illa de Menorca. Demà al matí, la relíquia de Don Bosco viatjarà a Barcelona, on ja és esperada amb els braços i el cor oberts de bat a bat.


Ressons a la Premsa:
 


http://www.menorca.info/menorca/464183/reliquia/don/bosco/ciutadella


mms://streamingtv01.ib3.es/Darrerinformatiu    (a partir del minut 52:51)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada