dilluns, 12 de novembre del 2012

El Tibidabo i Martí-Codolar acomiaden a Don Bosco


El temple Sagrat Cor del Tibidabo ha estat la penúltima aturada de la relíquia de Sant Joan Bosco a la nostra Inspectoria, abans de continuar, demà, el seu peregrinatge cap a França i la resta d'Europa.

El Tibidabo ha acollit Don Bosco amb un ple extraordinari, tot i la pluja intensa que ha caigut aquest matí, donant-li les gràcies per dedicar la seva vida als joves més desfavorits. 

L'eucaristia l'ha presidida el Cardenal i arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach, qui ha volgut destacar la tasca que duu a terme la família salesiana al servei dels infants i joves en els barris obrers, brindant-los sempre acollida i obrint-los les portes a l'educació.

Un cop finalitzada la missa, la relíquia s'ha desplaçat a la casa salesiana de Martí-Codolar, on més de doscents joves realitzaven una formació sobre la figura de Don Bosco a partir de les reflexions de la Carta de Roma de maig del 1884.

L'acte de comiat de Don Bosco s'ha fet davant l'entrada principal de la casa de Martí-Codolar, amb uns moments de pregària i reflexió. El silenci només s'ha vist trencat al final per un gran nombre de joves que vitorejaven el seu nom: Visca Don Bosco!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada